B&b “Kaza di Marli”


Je bent in een stukje authentiek Cabo Verde, waar je getuige bent van de dagelijkse bezigheden van de lokale bevolking……


B&b "Kaza di Marli" in Boca Larga Fundura
B&b “Kaza di Marli” in Boca Larga Fundura Foto © naar-kaapverdische-eilanden.nl
B&b "Kaza di Marli"
B&b “Kaza di Marli”
Eco Safari Lodge “Kaza di Marli”

B&b “Kaza di Marli” ligt in het midden van het eiland Santiago, te weten in “Boga Larga Fundura” op een hoogte van bijna 500 m. waardoor het ´s avonds in verhouding lekker afkoelt.

Het ligt midden in een agrarisch gebied van waaruit mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. Verder voeren rust en natuur de boventoon en zijn er in de directe omgeving weinig voorzieningen.

Je bent in een stukje authentiek Cabo Verde, waar je getuige bent van de dagelijkse bezigheden van de lokale bevolking en waar je als gast van “Kaza di Marli” deel van uit maakt.

Naast “Kaza di Marli” staat onze Eco Safari Lodge. Geplaatst op een plateau boven Ribeira de Boca Larga met een geweldig uitzicht in de Ribeira en de wijde omgeving. 

Naast “Kaza di Marli” liggen ook de verblijven van ons “vee” wat door onze jonge gasten als een heuze “kinderboerderij” wordt ervaren.

Op de begane grond van “Kaza di Marli” is een “loge”, waar allerlei kruidenierswaren kunnen worden gekocht.Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven