Eco Safari Lodge “Kaza di Marli”


De Eco Safari Lodge bij zonsopkomst.

Naast  “Kaza di Marli” staat een Safari Lodge Tent op een plateau met een totale oppervlakte van ruim 75m2. Vanuit de Lodge heb je een spectaculair uitzicht in Ribeira Boca Larga, de Pico d’Antonio en met goed zicht op de oceaan en het naastgelegen eiland Maio.

Het hoofdplateau is 50 m2 waarop de tent is geplaatst. De buitentent heeft een afmeting van 6m x 7,5m en de binnentent is 5m x 5m. Het lager gelegen plateau heeft een afmeting van 25m2 en doet dienst als terras. Naast het terras staat het toiletgebouw van 7m2.

De binnentent is ingedeeld in 2 slaapgedeeltes en een woongedeelte. De slaapgedeeltes zijn voorzien van vaste bedden met lattenbodems. Het woongedeelte is voorzien van een eettafel, kasten en koelkast.

De slaapgedeeltes zijn standaard voorzien van een 2-pers. bed van 140cm x 200cm en een stapelbed met 2 bedden van 90cm x 200cm. Er kan een extra 1-pers. bed van 90cm x 200cm worden bijgeplaatst, waardoor de Lodge plaats biedt aan max. 5 personen.

Op de veranda van 6m x 3m voor de tent staat nog een eettafel.

De Eco Safari Lodge is opgebouwd uit een Safari Lodge Tent met metalen frame, welke is versterkt en uitgebreid met Bamboe, welke in de Ribeira bij de Lodge groeit. Verder is gebruik gemaakt van lokale materialen als Kokosbladeren (bedekking van de pergola) en Sisal touw voor de verbindingen en het spansysteem van de buitentent.

In de stroomvoorziening van de Lodge wordt voor een groot deel voorzien van wind- en zonne energie.

De Eco Safari Lodge biedt plaats aan max. 5 personen en is te huur op basis van “bed and breakfast”, “half pension” of “vol pension”. Veelal kiezen onze gasten voor “half pension” of “vol pension”, gewoonweg omdat er geen HoReCa gelegenheden in de directe omgeving zijn.

Als je er voor kiest om te huren op basis van “half pension” of “vol pension”, eet je mee uit de plaatselijke “pot”, welke veelal bestaat uit lokale gerechten, afhankelijk van het seizoensaanbod.

Als eerste gast van de Lodge hebben we  Evi Hanssen (TV & Radio host in België en Nederland van o.a. het programma 3 op reis) en Co mogen ontvangen. Ze omschrijft de Lodge o.a. als: “Een magische plek”, “Éen worden met de natuur” en “Het woord onthaasten is hier uitgevonden”.

Evi Hanssen schrijft in het dagboek van de Eco Safari Lodge “Kaza di Marli”.

De Eco Safari Lodge is te huur per dag (met een minimum van 3 nachten) of per week.  Voor de huurprijzen, zie onze prijslijst.

De Eco Safari Lodge kan ook geboekt worden bij: Naar Kaapverdische Eilanden, aangesloten bij de SGR.  Een vakantie Kaapverdië  boek je bij Naar Kaapverdische Eilanden


Voor een uitgebreide fotoreportage van de Eco Safari Lodge zie: 
Foto’s Eco Safari Lodge

Informationen in Deutscher Sprache

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven