Guesthouse “Kaza di Marli”


B&b "Kaza di Marli"
B&b “Kaza di Marli”

De bovenste verdieping van “Kaza di Marli” bestaat uit een guesthouse met een woonoppervlakte van ruim 65m2.

Er zijn 2 slaapkamers van elk ruim 16m2, een woonkamer van 28m2 en een eigen douche met toiletruimte van 6 m2 .Tevens is er aan drie zijden van het guesthouse een terras met een oppervlakte van bijna 100m2! met een panoramisch uitzicht over “Ribeira Fundura” en “Ribeira de Boga Larga”.

Het Guesthouse biedt plaats aan 4 – 5 personen en is te huur op basis van “bed and breakfast”, “half pension” of “vol pension”. Veelal kiezen onze gasten voor “half pension” of “vol pension”, gewoonweg omdat er geen HoReCa gelegenheden in de directe omgeving zijn.

Als je er voor kiest om te huren op basis van “half pension” of “vol pension”, eet je mee uit de plaatselijke “pot”, welke veelal bestaat uit lokale gerechten, afhankelijk van het seizoensaanbod.

Het guesthouse is te huur per dag of per week en is dus ook geschikt voor wandelaars die hun wandeltocht(en) voor een korte tijd willen onderbreken. Voor de huurprijzen, zie onze prijslijst.

Het Guesthouse kan ook geboekt worden bij: Naar Kaapverdische Eilanden, CaboverdeTravel en Fairtravel , aangesloten bij de SGR


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven