Coronavirus in Cabo Verde

Sinds een paar dagen is ook op de archipel het coronavirus covid-19 aanwezig. Vooralsnog zijn er 3 bevestigde besmettingen en zijn er de laatste 2 dagen geen nieuwe besmettingen bevestigd.


Als gevolg van de aanwezigheid van het virus zijn er ook hier diverse maatregelen getroffen. Van het bannen van vluchten uit landen met veel besmettingen tot het volledig sluiten van de grenzen.


Dit is in zo’n snel tempo gebeurd dat er een redelijk aantal toeristen op diverse eilanden “vast” is komen te zitten. Ook bij ons zaten nog 2 gasten, welke we sinds gisteren in quarantaine moesten zetten en welke zijn geregistreerd door de grens politie.


We hebben onze gasten net naar het vliegveld gebracht omdat er vanavond / vannacht 2 repatriëringsvluchten van TAP naar Lissabon zijn aangekondigd. Nu maar hopen dat ze 2 stoelen kunnen bemachtigen!


Vanaf nu is “B&b Kaza di Marli” dan ook voor onbepaalde tijd gesloten. We wensen iedereen een veilig onderkomen toe, pas goed op jezelf, let een beetje op anderen en …… respecteer de door de overheden opgelegde “beperkingen” !!

Berichten gemaakt 16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven